У дома > Новини > Индустриални новини

Характеристики на хидравликата

2022-08-16

(1) В същия том,хидравличниустройството може да произвежда повече мощност от други устройства, при същата мощност хидравличното устройство е малко, леко тегло, висока плътност на мощността, компактна структура, обемът и теглото нахидравличнидвигател е само 12% от същата мощност на двигателя.
(2) Хидравличното устройство работи по-гладко, поради леко тегло, малка инерция, бърза реакция,хидравличниустройство лесно се постига бързо стартиране, спиране и често обръщане.
(3) Хидравличното устройство може да постигне безстепенно регулиране на скоростта в голям диапазон (диапазонът на скоростта може да достигне 2000), но също така и в процеса на работа за постигане на регулиране на скоростта.
(4)Хидравличнитрансмисията е лесна за реализиране на автоматизация и е лесно да се посредничи или контролира налягането на течността, скоростта на потока и посоката на потока.
(5) TheхидравличниУстройството е лесно за реализиране на защита от претоварване.
hydraulic
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept